Tips voor organisatie

De afgelopen jaren zagen we al op meerdere plaatsen mensen in de benen komen voor een eigen Walk of Peace. Een ontwikkeling die PAX verder wil ondersteunen met materialen, ideeën en landelijk support. Hoe meer plaatsen meedoen, hoe mooier: op al die plekken in ons land lopen we samen op en laten we gezamenlijk een krachtig geluid horen.

Wil je met jullie Ambassade van Vrede, organisatie, lokale groep ook een Walk of Peace organiseren in jullie eigen buurt? Neem dan contact op met vredesweek@paxforpeace.nl.


Hoe begin je aan een Walk of Peace?
Om tips, ideeën en inspiratie te bundelen hebben we een stap-voor-stap handleiding ontwikkeld. De handleiding is zeer uitgebreid en biedt praktische handvatten voor de organisatie van zowel kleine wandelingen als grootse evenementen. Haal eruit wat je nodig hebt. Hier kun je de handleiding downloaden.

Promotie
Hoe meer mensen weten dat jullie een Walk of Peace in je eigen plaats organiseren, hoe beter. Voor de promotie in jullie eigen omgeving kun je gebruik maken van onderstaande materialen.

a. promotiefilmpje
Het promofilmpje (YouTube) kun je op je eigen webpagina of op Facebook plaatsen door op het YouTube kanaal op delen te klikken.

b. poster
Om jullie eigen Walk of Peace te promoten kun je gebruik maken van één of meer van onderstaande posters. Neem contact met ons op via vredesweek@paxforpeace.nl, dan kunnen we jullie eigen lokale gegevens (datum, tijd, startpunt, etc.) toevoegen om de poster zo naar jullie eigen wensen aan te passen. Daarna kunnen jullie de poster zelf laten drukken en gebruiken.

posters Walk of Peace

Aanbieding rugzakjes! 
Om jullie bij de Walk of Peace te ondersteunen biedt PAX rugzakjes aan. De rugzakjes zijn FairTrade en gemaakt van 100% organisch katoen en zijn perfect om mee te nemen tijdens een Walk of Peace. Om de rugzakjes te bestellen kun je contact opnemen met vredesweek@paxforpeace.nl. De eerste 100 rugzakjes zijn gratis! (OP=OP!)