Walk of Peace in NL

Op 18 verschillende plaatsen wordt een Walk of Peace georganiseerd. Vanuit al die plaatsen klinkt het verlangen naar verbinding tussen mensen, het uitzien naar een samenleving waar iedereen erbij hoort. De Walk of Peace is in iedere plaats een uitnodiging om je aan te sluiten als wandelaar of als medeorganisator. Gezamenlijk doen we een appèl op ieders verantwoordelijkheid, om zich in te zetten voor vrede in de eigen buurt én in de wereld.

Loop je mee?

Almelo
Zondag 17 september
In Almelo organiseren wel 14 organisaties samen de Walk of Peace. De route brengt je onder andere langs het Joodse monument waar je je vredeswensen kan achterlaten. Klik hier voor meer informatie over de Walk of Peace in Almelo.


Apeldoorn
Zondag 17 september
Klik hier voor meer informatie over de Walk of Peace in Apeldoorn.

 

Bergeijk
informatie volgt


Enschede
Zondag 24 september
Klik hier voor meer informatie over de Walk of Peace in Enschede.

 

Harderwijk
Zaterdag 16 september
De Burgemeester van Harderwijk opent deze Walk op Peace, zelf ontvang je als deelnemer een stelling of spreuk waarover je kunt doorpraten met een medewandelaar. Klik hier voor meer informatie over de Walk of Peace in Harderwijk.


Hilversum
Vrijdag 22 september
Tijdens de Walk of Peace in Hilversum kom je bekende en minder bekende Hilversummers tegen die verhalen vertellen over vrede en verbinding. Klik hier voor meer informatie over de Walk of Peace in Hilversum.


IJmuiden
Zaterdag 23 september
Klik hier voor meer informatie over de Walk of Peace in IJmuiden.


Leeuwarden
Donderdag 21 september
De Walk of Peace in Leeuwarden hoopt door verbinding wegen te vinden van moed, hoop en vernieuwing. Er is oog voor de eigen ervaring in alle kwetsbaarheid, Voor arm en rijk, jong en oud. Klik hier voor meer informatie over de Walk of Peace in Leeuwarden.


Lochem
Zaterdag 16 september
Wandelaars in Lochem worden geprikkeld om zelf hun idee over vrede vorm te geven, het belooft een creatieve tocht te worden. Klik hier voor meer informatie over de Walk of Peace in Lochem.


Middelburg
Informatie volgt


Naaldwijk
Zondag 24 september
Klik hier voor meer informatie over de Walk of Peace in Naaldwijk.


Naarden-Bussum
Zondag 17 september
Hier leveren nieuwe medelanders )voormalige vluchtelingen uit Irak, Syrië, Eritrea) een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van deze vredeswandeling. Klik hier voor meer informatie over de Walk of Peace in Naarden-Bussum.


Nijmegen
Zondag 17 september


Rotterdam
Zaterdag 16 september
In Rotterdam brengt een inspirerende wandeling je langs de Westelijke brandgrens van de bombardementen in de tweede Wereldoorlog in en om de binnenstad. Klik hier voor meer informatie over de Walk of Peace in Rotterdam.


Soest
Informatie volgt


Tilburg
Zaterdag 16 september
Tilburg loopt de Walk of Peace dit jaar onder het mom van stad zonder grenzen.Tilburg wil zich langs de grenslijnen bezinnen op wat die grenzen te zeggen hebben. Klik hier voor meer informatie over de Walk of Peace in Tilburg.


Vlaardingen
Zondag 24 september
Van scholieren, tot een stadsdichter. Van de kerk tot Moskee. Ze zijn allemaal betrokken bij de Vlaardingse Walk of Peace. En dit is nog maar het begin van een lange rij…Klik hier voor meer informatie over de Walk of Peace in Vlaardingen.


Zoetermeer
Zaterdag 23 september
‘Herdenking’ is het centrale woord voor de Walk of Peace in Zoetermeer; er zal in het bijzonder worden stilgestaan bij vluchtelingen. Klik hier voor meer informatie over de Walk of Peace in Zoetermeer.