Lemmer

Wanneer: 21 september 2019
Startpunt: Zuyderzee Lyceum 
Starttijd: 18:30


Op 21 september, de internationale Dag van de Vrede organiseert de Reizende Ambassade van Kleurrijk Fryslân een Walk of Peace voor iedereen, met als thema "Vrede verbindt over grenzen". Vertrek is om 18.30 bij het Zuyderzee Lyceum in Lemmer. Deelname is gratis en aansluitend is er een Kleurrijk Vieren. 

Programma Kleurrijk Vieren
20.00 - 20.30 uur Inloop
20.30 - 22.30 uur Vieren

"Vrede is voor de meeste Nederlanders bijna een vanzelfsprekendheid. Hoe anders is dit elders in de wereld. Met de Vredesweek roept PAX op om hierbij stil te staan, waar wij als Kleurrijk Fryslân met onze reizende Vredes Ambassade graag bij aansluiten. Juist nu in deze roerige tijd is het hard nodig, dat wij mensen uit verschillende levensbeschouwelijke stromingen in dialoog met elkaar blijven. We kunnen tussen elkaar talrijke verschillen benoemen, maar er zijn ook zo veel overeenkomsten. Op basis van deze overeenkomsten gaan we graag in dialoog met elkaar, om van elkaar te leren en elkaar te respecteren.

Voorgangers en vrijwilligers vanuit verschillende religies en levensbeschouwingen delen graag op diverse wijze hun gedachten met u. Verder kunt u genieten van het koor Intermezzo, het koor Apostolisch Genootschap, het Gospelkoor Salvation en nog veel meer. Tenslotte is dhr. Fred Veenstra, Burgemeester gemeente Fryske Marren, uitgenodigd om het Manifest ‘Frede Fan Fryslân’ te tekenen.

Zie voor meer informatie ook op onze website www.kleurrijkfryslan.nl."