Akersloot

Wanneer: 20 september 2019
Startpunt: Jacobuskerk
Eindpunt: Jacobuskerk
Duur: 18:45 - 20:30


Deze Walk of Peace wordt georganiseerd door de Werkgroep Oecumene van de Jacobusparochie en de Protestantse Gemeente Uitgeest-Akersloot. Over de tocht zeggen ze:

"Een wandeling voor iedereen: mensen die tegelijk anders én hetzelfde zijn, jong en oud, van diverse verenigingen en organisaties in het dorp, vanuit verschillende levensovertuigingen en culturen. Tijdens de tocht zijn er korte activiteiten op ontmoetingsplekken zoals de Storeyclub, de bibliotheek, het Kruispunt...

De tocht begint en eindigt in de Jacobuskerk aan de Kerklaan. De start is om 18:45 uur. Bij terugkomst staat de kookploeg van de parochie klaar met een heerlijk kopje soep voor de liefhebbers. Om 20:30 uur wordt de 'Walk of Peace' feestelijk afgesloten met het plaatsen van een vredespaal in de tuin van de kerk."

Aanmelden voor deze Walk of Peace kan via akerslootvoorvrede@gmail.com of via de inschrijfformulieren bij de RK kerk aan de Kerklaan. Vermeld uw naam, telefoonnummer en emailadres en het aantal personen dat mee doet.

Aanmelden kan uiterlijk tot 16 september!