< terug naar nieuwsoverzicht

Wint jouw activiteit de Vredesweekprijs?

20-08-2015

De Vredesweek nadert met rasse schreden en ook dit jaar loven we een prijs uit voor de meest succesvolle en noemenswaardige vredesactiviteit.


Afgelopen jaar won de Ambassade van Vrede Vlaardingen de Vredesweekprijs met hun College Tour. Deze vredesambassade kreeg het voor elkaar om zo’n 400 scholieren over de kernwapenproblematiek te informeren. In 2013 ging de prijs naar Ambassade van Vrede Tiel met een workshop ‘Vredesactivisme’. In deze workshop werden de deelnemers aangespoord om samen plannen te bedenken hoe ze Syriërs kunnen ondersteunen vanuit Nederland. Beide Ambassades ontvingen 250 euro, bestemd voor  nieuwe Vredesweekplannen.

PAX is ook dit  jaar heel benieuwd naar alle activiteiten die in de Vredesweek zijn georganiseerd en hoopt dan ook op zoveel mogelijk enthousiaste inzendingen voor de Vredesweekprijs. Heeft jouw Ambassade dit jaar een boeiende, leuke, bijzondere en/of originele activiteit gepland? Geef jouw activiteit dan aan ons door en maak kans op 250 euro.

Hoe meld je jouw activiteit aan?
Stuur vóór maandag 5 oktober een mailtje naar vredesweek[@]paxvoorvrede.nl met daarin: Waarom jullie activiteit de winnaar zou moeten zijn van de Vredesweekprijs, het aantal bezoekers, (lokale) media berichten en eventueel foto’s die tijdens de activiteit genomen zijn. Half oktober zal PAX de gekozen winnaar van de Vredesweekprijs bekend maken. Wij kijken uit naar jullie inzendingen! 


Voor meer informatie of vragen kun je ons natuurlijk altijd mailen via: vredesweek@paxvoorvrede.nl.

< terug naar nieuwsoverzicht