< terug naar nieuwsoverzicht

Wie is wie in het PAX Vredesweek team?

23-04-2018

Dit jaar is er weer een team van collega’s dat zich bij PAX inzet voor de Vredesweek! Wil jij weten wie wij zijn en wat wij doen? 


3111

Dit is onze taakverdeling:

  • Anne is coördinator van de Vredesweek en onderhoudt contact met de PAX Vredespartners (bibliotheken, scholen, gemeentes, etcetera) (staand tweede van links).
  • Madelon ondersteunt de 80 Ambassades van Vrede die tijdens de Vredesweek activiteiten in hun eigen omgeving organiseren (staand links).
  • Naoual is allround stagiaire voor de Vredesweek en ondersteunt studentengroepen die een College Tour willen organiseren (zittend links).
  • Laura coördineert de Sprekersbank met daarin sprekers van PAX die tijdens de Vredesweek een lezing kunnen komen geven (zittend rechts).
  • Annemarieke is – samen met collega Edwin – contactpersoon voor kerken en andere levensbeschouwelijke groepen (voor zover zij geen Ambassades van Vrede zijn). Annemarieke ondersteunt ook groepen die een Walk of Peace willen organiseren (staand tweede van rechts).
  • Hein is onze communicatieadviseur die zich achter de schermen bezig houdt met de media en alle communicatie-uitingen rondom de Vredesweek (staand rechts).

Laura vertelt waarom zij weer uitziet naar de Vredesweek 2018: “Ik heb er vanuit PAX veel zin in! Zoals ieder jaar laten wij ons graag weer verrassen en inspireren door de diversiteit aan creatieve ideeën waar alle deelnemers mee gaan komen. De grote inzet van bevlogen en betrokken mensen inspireert mij altijd weer!”

Het team van de Vredesweek is het beste bereikbaar via vredesweek@paxforpeace.nl. Dit mailadres wordt namelijk door meerdere collega’s gelezen, zodat er altijd zo snel mogelijk op gereageerd kan worden. 

< terug naar nieuwsoverzicht