< terug naar nieuwsoverzicht

Week van de Dialoog

20-10-2020

'Wanneer je door de ogen van andere mensen gekeken hebt, ga je als completer mens naar huis’. Daarom vieren we van 30 oktober t/m 8 november de Week van de Dialoog. Een week waarin de ontmoeting met de ander centraal staat. Iemand die je in het dagelijks leven misschien niet zo snel zou tegenkomen.


Fotograaf:

Nu we elkaar vanwege het coronavirus niet ‘in het echt’ kunnen ontmoeten, doen we het via een scherm. In online dialogen – via Zoom – ga je in groepjes van 4 tot 6 personen in gesprek. Open, eerlijk en zonder oordeel. Doe je mee?

Opening Week van de Dialoog | Vrijdag 30 oktober, 10.00 – 12.00 uur | Meld je aan!

Erbij horen, met huid en haar | Dialoog over afkomst, inclusie en verbondenheid | Maandag 2 november, 19.30 – 21.30 uur | Klik op de link onderaan de pagina om je aan te melden.

Georganiseerd door PAX in samenwerking met Utrecht in Dialoog.

Het thema van dit jaar is ‘Erbij Horen’. Iedereen hoort ergens bij. We begeven ons allemaal in verschillende ‘bubbels’ en hebben daar verschillende rollen te vervullen. Binnen ons gezin en familie, met vrienden en kennissen, op ons werk, in onze activiteiten en hobby´s. Onze roots en de gemeenschap waar we deel van uit maken, hebben invloed op hoe we naar het leven en de wereld kijken en waar onze wegen elkaar kruisen. Durven we onze veilige bubbel wel eens te verlaten? Daag jezelf uit: stap uit je eigen bubbel en ontmoet de ander!  

Foto: Lize Kraan

Meld je aan voor de dialoog 'Erbij horen, met huid en haar.'

< terug naar nieuwsoverzicht