< terug naar nieuwsoverzicht

Wat betekent vrede voor jou?

30-07-2015

Deze vraag staat centraal tijdens het tweedaagse Vredesfestival op 19 en 20 september in Nijmegen, georganiseerd door Ambassade van Vrede Nijmegen Studio 104. Het evenement biedt een breed aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Zoals dans, poëzie, een acrobatenoptreden, hapjes uit diverse culturen en een bijzondere expositie ‘Acties voor Vrede’.


2194

Tijdens het festival worden vredesboodschappen en –tekeningen geprojecteerd op een groot scherm. Zowel kinderen als volwassenen worden van harte uitgenodigd om hun eigen antwoord te geven op de vraag: wat betekent vrede voor jou? Tot half augustus kun je een tekst, een tekening of cartoon insturen op een liggend A4 formaat naar Ambassade Studio 104, Ubbergseweg 106, 6522 KL Nijmegen of mail het naar info@studio104.nl. Een selectie van alle inzendingen wordt bovendien aangeboden aan kranten en tijdschriften voor publicatie.

Het festival op de Nijmeegse Kaaij wordt zaterdag 19 september om 14.00 uur feestelijk geopend. Het blijft nog even een verrassing wie straks, samen met Nijmeegse burgemeester dhr. Bruls, de opening verricht. Komt dat zien!

Kijk voor meer informatie op: http://www.studio104.nl/

< terug naar nieuwsoverzicht