< terug naar nieuwsoverzicht

Presentatie Vredesweekmaterialen en Oriƫntatie-avond voor potentiele Ambassades van Vrede

01-05-2018

In mei organiseert PAX twee bijeenkomsten rondom de Vredesweek.

Wil je meer weten over de materialen voor de Vredesweek 2018? Of heb je belangstelling om misschien een Ambassade van Vrede te worden? Lees dan hier meer!


3118

 

Oriëntatie-avond 'Ambassade van Vrede worden: wat houdt dat in?’

Op dinsdagavond 22 mei van 19:00-21:00 organiseert PAX een oriëntatie-avond 'Ambassade van Vrede worden: wat houdt dat in?’ Tijdens deze avond zullen enkele Ambassades van Vrede hun ervaringen delen met potentiële nieuwe Ambassades van Vrede, en krijg je uitleg wat een Ambassade is en doet en welke ondersteuning je van PAX kunt verwachten.

Ben jij gemotiveerd om je in je eigen omgeving te zetten voor een vreedzame en inclusieve samenleving? Heb je belangstelling om samen met andere mensen een groep te vormen die tijdens de Vredesweek één of meerdere activiteiten rondom het thema vrede organiseert? Misschien vind je het dan leuk om deel uit te gaan maken van ons netwerk van 80 Ambassades van Vrede!

De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van PAX, Sint Jacobsstraat 12, 3511 BS Utrecht. Aanmelden kan (uiterlijk 15 mei) via vredesweek@paxforpeace.nl of 030 232 05 72.

Presentatie Vredesweekmaterialen

Op woensdagavond 30 mei van 19:00-21:00 worden de materialen voor de Vredesweek 2018 gepresenteerd. Alle belangstellenden zijn van harte welkom!

Ieder jaar ontwikkelt PAX materialen voor mensen die mee willen doen met de Vredesweek. Deze materialen zijn vanaf 22 mei online beschikbaar. Op 30 mei wordt toegelicht hoe je ze kunt inzetten om een succesvolle activiteit te organiseren tijdens de Vredesweek! Ambassades van Vrede kunnen deze avond hun materialenpakket afhalen.

Dit zijn de materialen die in 2018 worden ontwikkeld:

♦          PAX Vieren Liturgiekrant

♦          Do’s & don’ts voor jongerenbetrokkenheid

♦          Gespreksvormen generatieproeverij

♦          Handleiding Walk of Peace

♦          Posters en tekening Len Munnik

♦          Collectefolder

♦          Vredesvluchten Srebrenica

De Vredeskrant is op 1 september beschikbaar, alle abonnees van het (gratis) PAX Magazine krijgen deze automatisch thuisgestuurd.

De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van PAX, Sint Jacobsstraat 12, 3511 BS Utrecht. Aanmelden kan via vredesweek@paxforpeace.nl of 030 232 05 72.

< terug naar nieuwsoverzicht