< terug naar nieuwsoverzicht

Meld je aan voor de PAX Academy

18-09-2020

Wat doe jij in vredesnaam? Wij zijn op zoek naar nieuwe vredeshelden. Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en heb jij een inspirerend idee voor een project of initiatief waarmee je de wereld mooier maakt? Laat het ons weten en meld je aan voor de PAX Academy!
Je kent het misschien wel: je zou graag meer willen doen voor verbinding in de buurt, maar je weet niet zo goed hoe. Of je bent geïnspireerd door de klimaatbeweging of Black Lives Matter, en wilt ook aan de start van een beweging staan. Maar je weet niet hoe je die eerste beweging kunt vormgeven.

Voor jongeren die met deze vragen rondlopen heeft PAX de PAX Academy Workshopdag opgezet. In een dag krijg je handvatten aangereikt om je eigen idee voor een actie of campagne op te zetten en krijg je inspiratie van activisten en campaigners uit binnen- en buitenland.

PAX heeft als vredesbeweging jarenlange ervaring met het opbouwen van bewegingen, het werken met activisten, en het opzetten van campagnes.

Wat vragen we van jou?
Deze workshopdag is gericht op jongeren van 18 tot 30 jaar. We vragen geen specifieke ervaring om mee te doen met de PAX Academy, maar om een goede workshop te kunnen geven is het belangrijk dat we weten welk idee voor een project of initiatief jij hebt. Bij je aanmelding ontvangen we graag een korte beschrijving van wie je bent en wat je motivatie is om mee te doen. En natuurlijk een beschrijving van je idee!

Meld je aan voor de PAX Academy

< terug naar nieuwsoverzicht