< terug naar nieuwsoverzicht

Loesje workshop voor vrijwilligers Teken tegen Kernwapens

25-07-2014

Loesje, bekend van de posters, komt op maandagavond 1 september langs bij PAX. Zij verzorgt deze avond een workshop voor de vrijwilligers die zich inzetten voor de campagne Teken tegen kernwapens. Het thema van deze avond is natuurlijk… kernwapens! 


Het leven op de wereld beter en mooier maken. Voor Loesje is dat geen luchtkasteel. Het is ook niet iets dat je volgens haar moet overlaten aan bazen, deskundigen of begeleiders. Je idealen verwezenlijken doe je door er dagelijks een kasteel van te metselen. De mensheid moet vooruit, vindt Loesje, en ze geeft haar met plezier een zetje in de rug. Ook de PAX-vrijwilligers voor de campagne Teken tegen Kernwapens.

 

Meld je aan
Vind jij dat kernwapens verboden moeten worden en heb je een uurtje, een dag of misschien langer de tijd om PAX hierbij te helpen? En wil je zelf een prikkelende Loesje poster maken? Meld je dan aan als vrijwilliger via info@tekentegenkernwapens.nl Verspreid deze oproep gerust in je omgeving! Voor de Loesje workshop is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Stuur dus vandaag nog een mail!

< terug naar nieuwsoverzicht