< terug naar nieuwsoverzicht

Een nieuw jaar, met nieuwe plannen!

05-12-2018

Het jaar 2018 is nog niet voorbij, en we zijn alweer bezig met het voorbereiden voor 2019. Hier zijn alvast een paar handige data om in je agenda te noteren.


 

Inspiratiedagen 2019 (voorheen Ambassadeursdagen)

Op zoek naar ideeën en inspiratie voor jouw inzet voor vrede dichtbij en ver weg? Kom dan naar de drie regionale Inspiratiedagen die PAX op 9 en 23 maart en 13 april organiseert. Ontmoet andere mensen die ook gemotiveerd zijn, en ontdek manieren om met het thema ‘Over Grenzen’ aan de slag te gaan. Of je nu voor het eerst wil komen kennismaken, of juist al langer betrokken bent bij PAX – iedereen is welkom! Meer informatie volgt begin januari.

Ambassadecafé

Heb je ook soms behoefte aan verdieping van een bepaald thema, of meer achtergrondkennis over actualiteiten? Voor Ambassades van Vrede die een verdiepingsslag zoeken, organiseert PAX vanaf 2019 gemiddeld één keer per kwartaal het Ambassadecafé. De eerste keer staat gepland op 5 februari, en daarna op 14 mei. Het Ambassadecafé zal uit verschillende onderdelen bestaan, waarbij we de Ambassades willen vragen om mee te denken. Wat lijkt je interessant om te bespreken? Een Open Podium om ideeën en vragen uit te wisselen? Een korte gastspreker die ingaat op een bepaalde actualiteit? PAX staat open voor suggesties. Wil je meedenken, meld je dan even bij Madelon Grant, grant@paxforpeace.nl.

Vredesweek 2019

Wellicht ten overvloede, maar omdat je er niet vroeg genoeg bij kunt zijn: de Vredesweek is komend jaar van 21 t/m 29 september. De Internationale Dag van de Vrede valt dus op de eerste zaterdag van de Vredesweek.

< terug naar nieuwsoverzicht