< terug naar nieuwsoverzicht

Een nieuw gezicht!

12-05-2020

Ik ben Medina Agić, 22 jaar oud en eind april ben ik begonnen als stagiaire bij het Vredesweekteam. De komende maanden zullen we vast contact hebben via de mail of telefoon. Graag stel ik me daarom even aan jullie voor.

Vanwege deze gekke tijden voer ik mijn stage uit vanuit mijn huis in Nijmegen. In deze mooie stad ben ik opgegroeid en momenteel rond ik hier mijn master Human Geography aan de Radboud Universiteit af. Tegelijkertijd volg ik een tweede bachelor in Islamstudies en doe ik een poging om de Arabische taal onder de knie te krijgen. Hiervoor heb ik  namelijk al een bachelor in Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies gedaan. Mijn studies verklappen waarschijnlijk wel waarom ik heb besloten om te solliciteren bij PAX. Vraagstukken over vrede, veiligheid en identiteit vind ik namelijk heel erg interessant!

Ik zit niet alleen met mijn neus in de studieboeken, ook vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Van het UNICEF Studententeam, tot het bestuur van de studievereniging. Ook heb heb ik stagegelopen bij VluchtelingenWerk en ben ik sinds dit collegejaar lid van de Vrouwenrechtengroep Amnesty Nijmegen.

In mijn vrije tijd lees ik graag en spendeer ik veel uren aan het kijken van series. Maar mijn grootste passie is toch wel reizen; het lokale leven leren kennen van de landen waaraan ik een bezoekje breng en het uitgebreid proeven van hun eigen keukens. Hopelijk kunnen we snel weer reizen in de nabije toekomst, maar voor nu kijk ik er naar uit om mijzelf verder te ontwikkelen bij PAX en om mee te helpen met de organisatie van de Vredesweek!

< terug naar nieuwsoverzicht