< terug naar nieuwsoverzicht

Een nieuw gezicht!

Bericht geplaatst op: 05-04-2018

Vanaf deze week zal ik het team voor de Vredesweek komen versterken als stagiair. Ik zal me even voorstellen.


Ik ben Naoual en ik studeer Politicologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Naast dat ik in Amsterdam studeer ben ik er ook opgegroeid. Na mijn bacheloropleiding hoop ik geaccepteerd te worden voor een Mastergraad aan de Universiteit van Leiden. Maar ik ben niet van plan om Amsterdam in zijn geheel te verlaten want naar mijn mening is Amsterdam de leukste stad die er is!

Verder zit ik nu al bijna een jaar bij Amnesty International Student Group Amsterdam waar ik mij voorheen vooral heb gericht op de controversiële sleepnetwet en het privacy vraagstuk. Hiervoor heb ik samen met anderen dialogen gevoerd, actiegevoerd en lezingen georganiseerd. Daarnaast, heb ik mij ook verdiept in de Wet op Inlichtingen en Veiligheidsdienst, een zeer leerzame ervaring. De taken die ik toentertijd heb uitgevoerd zullen zeker van pas komen tijdens het organiseren van een geslaagde Vredesweek. Ik zal het team ondersteunen met het organiseren van informatieve avonden voor onder andere studentenverenigingen.

Door mijn brede interesses in zowel politieke ontwikkelingen als in de maatschappij ben ik terecht gekomen bij PAX. Ik verwacht tot oktober stage te lopen bij de organisatie. Ik hoop veel van jullie te kunnen ontmoeten!

 

< terug naar nieuwsoverzicht