Collecteer

Van 21 tot en met 29 september is het Vredesweek. Een week waarin PAX aandacht vraagt voor het moedige vredeswerk van bijzondere mensen in (post) conflictgebieden. Mensen die zich niet laten tegenhouden door grenzen en verbinding durven te zoeken met hun tegenstanders of voormalige vijanden; zoals Valdete Idrizi uit Kosovo. Bekijk hieronder haar verhaal. Wat kun jij doen?
In het hele land zamelen groepen mensen maar ook individuen donaties in voor PAX. Zoals een collecte tijdens de Vredesweek. Wil je ook collecteren voor PAX? Dat kan!  Start je eigen online collecte en maak hier je online collectebus aan.


Over de hele wereld ondersteunt PAX het vredeswerk van mensen zoals Valdete uit Kosovo. Mannen en vrouwen die grenzen durven te slechten om vrede te sluiten. Zo kunnen voormalige tegenstanders elkaar ontmoeten en ontdekken dat samenleven mogelijk is. En kunnen mensen elkaar vinden in hun verlangen naar een rechtvaardige vrede. Daarvoor is uiteraard geld nodig. Doe mee!


Wil meer inspiratie?

Bel of mail ons en wij denken graag met je mee! Je kunt bijvoorbeeld donaties inzamelen voor je inzet tijdens een sport event, in plaats van verjaardagscadeau's geld voor PAX vragen of nodig een van de PAX sprekers uit die over het vredeswerk vertelt vanuit eigen ervaring tijdens een viering of event. Als je gaat collecteren bestel dan ook de collectefolder.