< terug naar agenda

Walk of Peace Zaanstreek




Datum: 15 september
Tijd: 14:30
Door: Stichting Samenbindende Projecten Zaanstreek, Raad van Kerken voor Krommenie en Assendelft, Ar-Rahma & Kleurrijk Saendelft
Type: Walk of Peace

Walk of Peace Zaanstad!

Op zaterdag 15 september 2018 organiseert de Stichting Samenbindende Projecten Zaanstreek een ‘Walk of Peace’, een initiatief van de landelijke vredesbeweging Pax. De ‘Walk of Peace’ wordt gehouden in Assendelft en Krommenie, in samenwerking met de Raad van Kerken voor Krommenie en Assendelft en de stichting Ar-Rahma & Kleurrijk Saendelft.

De start is om 14.30 uur, bij de Openbare basisschool De Delta, Kreekrijklaan 4, 1567 LP Assendelft. Onderweg wordt gepauzeerd bij één van de kerken in Krommenie. De wandeling duurt inclusief de pauze ongeveer anderhalf uur. De wandeling wordt afgesloten met een kort interreligieus vredesgebed. Daarna is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar na te praten.

Met deze activiteit zet de stichting de traditie voort van de opgeheven werkgroep Jodendom, Christendom en Islam, die al vele jaren een interreligieuze activiteit in de vredesweek organiseerde.

Aanmelding van te voren is niet verplicht maar wordt, om te kunnen in te schatten hoeveel mensen meedoen, wel op prijs gesteld.

Nadere informatie (en aanmelding) bij:

Bert Valk.
Tel: 06-40366883
Email: bertvalk53@telfort.nl

Locatie:
Openbare basisschool De Delta
Kreekrijklaan 4
1567 LN
Assendelft