< terug naar agenda

Walk of Peace Utrecht
Datum: 23 September
Door: Ambassade Utrecht Su-Shi en restaurant SYR
Type: wandeling
Locatie:

start: Jaarbeursplein
Jaarbeursplein
3521 AL
Utrecht

In het kader van de Vredesweek organiseren Ambassade van Vrede Su-Shi en restaurant Syr op zaterdag 23 september een Walk of Peace in hartje Utrecht. Een wandeling met het thema ‘voorbij het hokjesdenken'. 

Langs de route vind je bijzondere, bekende en juist minder bekende locaties en kan je kennis maken met de vrijwilligers van mooie initiatieven en organisaties in Utrecht die op hun eigen manier hun steentje bijdragen aan de nationale Vredesweek. Van kerk en moskee tot het buurtcafe waar de lekkerste koffie wordt geserveerd. Van de sterrenwacht tot de oude bajes van Utrecht. Van exposities tot aan geweldige mensen langs de weg die vredeskoekjes uitdelen.

Na deze wandeltocht van 9,9 km door Utrecht weet je niet alleen meer over de historie van stad maar heb je kunnen zien, horen en voelen hoe er vanuit verschillende perspectieven en op verschillende manieren inhoud wordt gegeven aan het bijdragen aan vrede. De stap naar world peace is onmetelijk groot, maar het zijn juist de kleine stappen die ons verder tot elkaar en naar vrede brengen. Laten we samen alvast wat kleine stappen zetten. 

Klik hier om je gratis aan te melden. 

Na aanmelding ontvang je de routekaart en beschrijving in je mailbox. Je kunt samen oplopen met een aantal wandelaars aan de start van de route, je kunt individueel of in groepjes deelnemen, de keuze is aan jou. De deelnemende organisaties staan tussen 11.00 en 17.00 uur voor je klaar. We kijken er naar uit om je te ontmoeten op 23 september!

Facebookevent Walk of Peace Utrecht >