< terug naar agenda

Walk of Peace Lochem
Datum: 15 september
Tijd: 13:30-17:00
Type: Walk of Peace

Kom en doe mee op 15 september in Lochem! 

De nationale vredesweek gaat weer van start en ook Lochem doet mee. Veel geloofsgemeenschappen, maatschappelijke en culturele instanties en welzijnsorganisaties organiseren in de Vredesweek activiteiten. Dat doen zij ieder op hun eigen wijze vanuit hun eigen invalshoek. Maar, niet exclusief: iedereen is van harte welkom om de vrede mee te vieren! Vrede is immers van ons samen!

Een aantal lokale organisaties, waaronder onze Remonstrantse gemeente, is in overleg om de Vredesweek gezamenlijk te starten op zaterdagmiddag 15 september 2018. Vanuit het Stadshuus in Lochem kunnen bezoekers onder de noemer “Wandel de Vrede” die middag een route langs diverse locaties in en om Lochem afleggen. Op iedere locatie laat de betreffende instelling zien hoe zij met het thema Vrede omgaat. Bezoekers worden geprikkeld om zelf mee te doen en hun idee over vrede vorm te geven. Luisteren, verbinden en delen: ingrediënten voor vrede. De middag wordt gezamenlijk afgesloten in het Stadshuus. 

De vredeswandeling start om 13.30 uur in het Stadshuus in Lochem. Er wordt daar begonnen met verhalen van diverse generaties. Daarna volgt de wandeling, instructies krijgt u ter plekke. Mocht u slecht ter been zijn dan is het toch mogelijk om mee te doen. Wat zou het fijn zijn als we met een grote groep actief mee kunnen doen.

 

 

Website: Bekijk de website!
Locatie:
Stadhuus van Lochem
Hanzeweg 8
7241 CR
Lochem